Custom image

Οι Σχολές Οδηγών «Μπαντάς» ιδρύθηκαν το 1978 από τον εκπαιδευτή οδηγών κ. Αχιλλέα Μπαντά. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης των υποψηφίων οδηγών, στο δυναμικό της σχολής εντάχθηκαν και οι εκπαιδευτές Θωμάς Μπαντάς, Νίκος Μπαντάς και Ευαγγελία Μπαντά. Από το 1978 εώς σήμερα συνεχίζουμε να δημιουργούμε μαζί σας σχέσεις εμπιστοσύνης, με στόχο μας τη σωστή εκπαίδευση και την άριστη οδική συμπεριφορά των νέων οδηγών.

Οι Σχολές μας διαθέτουν Κέντρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης, πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα καθώς και Η/Υ για κάθε υποψήφιο, για την καλύτερη εξάσκηση στο κομμάτι των θεωρητικών εξετάσεων.

Επιπλέον διαθέτουμε ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (ΑΜ, Α1, Α2, Α, Β, C,D, BE,CE,DE) καθώς και ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά πρωί-απόγευμα εκτός Κυριακής. Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε στους χώρους μας και να σας ενημερώσουμε σχετικά με την κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

Menu